Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

57.8 AH už soco TS TK MAX baterija Didelės talpos, originalus atsarginis Dual lygiagrečiai Kainą įeina mokesčių ir nemokamas pristatymas

€2 028.84 €1 014.42
  • Tipas: Li-Ion
  • Modelio Numeris: 222
  • Rinkinys Tipas: Baterijų Tik
  • Nominalus Galingumas: 3000MAH
  • Prekės Pavadinimas: XIAORAN
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: Nėra

Nauja

- +

Gerbiami klientai:

1. Kaina baterija apima laivybos ir muitų tarifo, kad yra, reikia tik mokėti vieną kartą, ir jums nebereikia mokėti jokių papildomų mokesčių, net jei esate kitoje ES šalyje.Mes transporto bateriją vieta, jums nurodyti per tam skirtą kanalą dėl baterijos,Ir kai baterija yra išsiųsti į savo šalį, logistikos informacija gali būti teiravosi.Paprastai, ji gali būti pateikta apie 15 dienų, ir jis gali būti apie 30 dienų nuotolinio šalyse.

2. Akumuliatoriaus talpa yra iki 57.8 AH, ir rida yra apie 120 KM.Talpa negali būti didesnė, nes banknoto dydžio baterija lauke nebegali didinti pajėgumus.Prašome manau, tai, kad mes tau.Jei kas nors jums pasakys, baterija gali būti gaminami su didesnės talpos ir kainos, yra dar labai pigiai.Prašome netiki, tai jis turi būti apgaulinga jūs, ar jis nebuvo naudoti baterijų laikiklį, siekiant sutaupyti vietos, kuri būtų labai pavojinga.Jums gali nusipirkau laiko bomba, bet yra ir kita galimybė, tai yra, jis buvo klaidingai pažymėta akumuliatoriaus talpa, tai yra, jis turi apgauti jus.

3. Apie kainą.Jei žinote, tai, kad net Kinija, naujas akumuliatorius ląstelės nėra pigūs, nebent naudojate seną batterie ląstelių, nes daug batterie ląstelių pašalintas iš elektrinių transporto priemonių davė į rinką, o tai lėmė, kad kainos batterie ląstelių padarė daugelis gamintojų, Labai pigiai.Jeigu perkate drabužį ir naudoti senumo audinius, kad viskas gerai, nes jis nebus sukelti jums daugiau žalos.Bet ką perka dabar yra baterija, todėl jo kokybės problemų bus glaudžiai susiję su jūsų gyvenimo saugumo.

Jei jūs ieškote pigūs, atsiprašau, jūs galite pereiti, kad tie gamintojai, kurie naudoja senas batterie ląstelių , nes mes turime suspaustas pelno siekimas.Mes reikalaujame, naudojant prekės ženklo naujų ląstelių, kad baterijas.Nors jis ir yra brangesnis, mes galime saugiai vežti baterijas į savo rankas.Jūs galite naudoti juos su pasitikėjimu, ir nesijaudinkite apie gaisro pavojų, bet kuriuo metu.Aš manau, kad mes abu tai pakelti šiek tiek pinigų yra verta.

4. Pagaliau, ačiū už jūsų paramą.Reikalaujame grąžinti jums geriausia kokybė ir geriausias aptarnavimas.Mūsų baterija suteikiama trijų metų garantija.Tikimės, kad galime sukurti ilgalaikę pasitikėjimo santykius.Tokiu būdu mes galime suteikti jums bet geras ko norite, Kinijoje.

AČIŪ

Žymos: gpgb kaukė, t9 žoliapjovės, scooba li akumuliatorius, 72v baterija, 3000w 72v baterija, piaggio vespa, baterija lto, 72V, ge li ion battery, soco

Panašūs produktai